Home

Behandelingen: BDR/Phyris/T-away

voor de prijslijst: klik op onderstaande link

Beauty Defect Repair (BDR) 

Heeft u last van gebrek aan elasticiteit, leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes, te strak aangespannen gelaatspieren, mimiche rimpels, zonbeschadigde huid, ouderdoms- en pigmentvlekken, droge en ruwe huid, vergrote poriën en onzuivere huid, littekentjes/ acne of een zeer gevoelige huid? Probeer dan nu een BDR behandeling.

BDR (Beauty Defect Repair) behandelingsresultaten zijn opzienbarend.  De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen prima worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair. Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos.

De behandeling begint met een fruit- en glycolzuurpeeling om de poriën te verfijnen, rimpels te reduceren, de verhoornde huid gladder te maken en de celdeling te versnellen. Aansluitend volgt een mechanische peeling waarbij vijf tot tien lagen dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Dan volgt de stimulatie/ perforatie van de bovenste huidlagen. Door deze microperforatie kunnen de werkzame stoffen van de BDR verzorgingsproducten beter door huid worden opgenomen. Ook geven deze mininaaldjes, die met het blote oog niet zichtbaar zijn, een prikkeling aan de huidfuncties zodat de huid zich vernieuwt en wordt gestimuleerd meer collageen aan te maken. Om het mooie resultaat te behouden wordt een kuurbehandeling van vier tot zes weken geadviseerd

Direct na één behandeling kunt u al een verbetering zien en voelen. De spankracht en het weerstandvermogen van uw huid nemen toe en ze is meer in evenwicht. Uw huid ziet er vitaler en egaler uit.

Wanneer wordt Beauty Defect Repair toegepast?

 • Bij een gebrek aan spankracht
 • Rimpel en fijne lijntjes
 • Een zonbeschadigde huid
 • Te strak aangespannen huid
 • Mimische rimpels
 • Ouderdoms- en pigmentvlekken
 • Bij couperose
 • Om littekens te reduceren
 • Droge en ruwe huid
 • Grove poriën en een onzuivere huid
 • Voor een zeer gevoelige huid

Kortom, voor ieder huidtype.

De BDR-behandelmethode is ook uitstekend geschikt als voor- en nabehandeling bij plastische chirurgie. Wilt u geen injectief en toch een strakkere huid dan is er nu een prachtig alternatief voor u.

 

Phyris gezichtsbehandeling:

De complete gezichtsbehandelingen worden onderverdeeld in de één, twee, drie en 4 sterren behandeling. Het verschil hierin bestaat uit de te gebruiken producten en de duur van de behandeling.

Aan de hand van de huidanalyse wordt geadviseerd welke behandeling tot het beste resultaat zal leiden. Hierbij wordt rekening gehouden met de behoefte van de huid en de wensen van de klant.

Alle behandeling beginnen met een intensieve reiniging,  eventueel stomen (vapozone), om vervolgens de huid nog extra op te schonen door middel van een dieptereiniging (peeling). Er kan uit verschillende peelingproducten gekozen worden, waardoor voor elk huidtype een juiste keuze gemaakt kan worden. 

Hierna worden - indien nodig - de huidonzuiverheden verwijderd en de wenkbrauwen geëpileerd.

Vervolgens gaat de behandeling over in de verzorgende 3-stappen fase. In eerste instantie wordt de huid geactiveerd door een speciaal hiervoor ontwikkeld product – de somi van Phyris -. Vervolgens wordt een concentraat ingemasseerd. Dit zijn zeer geconcentreerde werkstoffen in de vorm van een serum of ampul. De massage wordt vervolgd met een bij de behandeling behorende crème. Daarna kunt u nog verder ontspannen tijdens het masker. De behandeling wordt afgesloten met warme compressen en het aanbrengen van de dag- of nachtverzorging.

Bij de 2, 3 en 4 sterren behandeling wordt er gebruik gemaakt van een intensievere dieptereiniging, effectievere maskers en is er meer aandacht voor de oogverzorging en/of hals/décolleté. Bij het advies zult u hierover uitgebreid geïnformeerd worden.

PHYRIS Skin Results-lijn (fruitzuurpeeling)

Fruitzuren, ook wel AHA's (Alpha Hydroxy Acids) genoemd, maken de huid zachter en ontdoen de opperhuid van de afgestorven hoorncellen. Dankzij dit peelingeffect wordt uw huid beduidend zachter en ziet ze er meer verfijnd uit. Daar komt bij dat AHA's een antibacteriële werking hebben voor probleemhuiden met onzuiverheden, littekentjes of onregelmatige pigmentvorming en dat ze de huid perfect in evenwicht brengen. Ook het regeneratieproces van de huidcellen wordt gestimuleerd. Fruitextracten worden biotechnologisch gewonnen.

T-AWAY

Definitief verwijderen van huidoneffenheden

 • Couperose
 • Bloedblaasjes
 • Spider Naevi
 • Fibromen/Steelwratjes
 • Pigmentvlekken
 • Ouderdomsvlekken

Voor een overzicht van de diverse behandelingen en tarieven klikt u op onderstaande link.

Tarieven vanaf 2019


Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Illustratie
Powered by Mahieu
Van Zuylen van Nyeveltstraat 8A | 2242 AN Wassenaar | T 070 5171525 | M 06 - 12316498 | E info@sachakrak.nl